Nog steeds heel ziek

Eva eerder deze week in de ambulance onder weg van het Sophia ziekenhuis naar de Daniel den Hoed kliniek
Eva eerder deze week in de ambulance onderweg van het Sophia ziekenhuis naar de Daniel den Hoed kliniek

Eva is ook de afgelopen 2 dagen niet opgeknapt, en zit letterlijk helemaal aan de grond, heel lage bloedwaarden, plekken in haar mond, en verschrikkelijk veel pijn ondanks de morfine, en ze kan gewoon eigenlijk niets op dit moment,

Vandaag is de pijn besproken met de Oncolloog, en deze geeft aan dat ze nog veel slechtere ervaringen hebben dan nu met Eva, voor ons onvoorstelbaar, en voor Eva maar beter om niet te weten, juist pijn is iets waar ze heel verdrietig van wordt, en je kan haar niet anders dan troosten, want er is niets aan te doen, haar beenmerg moet eerst weer op gang komen, dit wordt gestimuleerd door haar bloed toe te dienen, en vanavond zelf witte bloedplaatjes, het jammere is dat haar lichaam die grotendeels verbruikt, dus het gaat (bijna) niet vooruit, en je kind zo ziek zien zijn, is en blijft iets verschrikkelijks, wat ook ons nu echt aan de grens van ons kunnen brengt.

Zoveel twijfel, zoveel zorgen, zoveel te regelen zonder dat je er zelf grip op hebt, dat maakt je leven onvoorstelbaar moeilijk en zwaar zonder te weten voor hoe lang en waarheen we allemaal nog moeten gaan.

Vanacht slaapt Oma Maas weer een nachtje, dus allemaal even rust, ben zelf nog steeds niet fit, dus kan ik niet naar Eva en was het dus voor Mirjam wel een hele zware week, die we maar weer gauw moeten vergeten. We blijven ons vasthouden aan de komende weken, eerst een week van heel veel onderzoeken en weer nieuwe uitslagen, en daarna 3 a 4 weken van bestralen, juist deze weken zouden in theorie een periode voor Eva moeten worden waarin ze heel veel minder ziek is, en wij haar zelfs weer thuis hopen te hebben, en over alles daarna, denken we nog maar even niet verder.

We blijven bidden en onze  grote zorgen delen met God onze Vader, onze toekomst ligt in zijn handen, Hij kan wat wij zeker niet kunnen, en wij blijven daar echt op vertrouwen in alles wat we moeten doen of beslissen. Amen

Wim

Comments are closed.