Fijn gevoel

Vandaag is Eva weer iets beter, ze knapt per dag op, en gaat zelfs weer volop aan de slag met knutselen, wat een contrast met vorige week, alleen de plekken en het los zittende vel op haar handen en voeten herinneren er nog aan hoe heftig de laatste Chemokuur toch wel is geweest.

Heeft Eva rijles in het ziekenhuis, of is dit het stuur van de Wii, in iedergeval zie ik weer een glimlach!

Heeft Eva rijles in het ziekenhuis?, of is dit het stuur van de Wii, in iedergeval zie ik weer een kleurtje en een glimlach!

Morgen naar het VU in Amsterdam voor de PET-scan, en als het mee zit, mogen we zelfs aan eind van de dag naar huis, wel moeten dan de bloedwaarden goed zijn, en waarschijnlijk heeft ze nog een transfusie nodig, maar toch, de artsen gaan er echt vanuit!

Voor mij eindelijk weer een nachtje bij Eva, nadat ik toch ruim anderhalve week niet mocht, omdat ik min of meer ziek was, Dit is en blijft bijzonder, samen kletsen over van alles en nog wat, en laten we eerlijk zijn, er is bijna niets leukers dan je vader in de maling nemen toch?

Er staat de komende weken veel te gebeuren, uitslagen waarvan je zo hoopt dat er iets positiefs gemeld kan worden,  15 a 20 keer bestralen met gevolgen die we absoluut niet kunnen overzien, en dan ook nog de grote onzekerheid of er wel een donor gevonden gaat worden voor de beenmergtransplantatie en of dit uberhaupt ook door kan gaan?, toch had ik bij vandaag een fijn gevoel, en dat neemt niemand mij meer af , God onze vader geeft ons even een adempauze, even alles weer op een rij zien te krijgen, wat de toekomst ons dan ook nog brengen moge, ons geleid des Heren hand, dat voelde vandaag ook echt weer zo!

Wim

Comments are closed.