We zullen je nooit vergeten Eva …

15 juni 1997 - 9 april 2010

Lieve Eva,

Jouw geloof gaf je leven, zelfs toen je stierf, deed jouw geloof je leven, maar niet hier, maar dicht bij Hem…………  (lied Sela – Onverwachts)

Al die prachtige herinneringen: Jouw glinsterende ogen, jouw ondeugende lach, jouw grappige stemmetjes, jouw bijdehante opmerkingen, jouw leuke gezichtsuitdrukkingen, jouw kleurrijke mutsjes, jouw positieve instelling, jouw vechtersmentaliteit, jij echte dierenvriend, jij bff vriendin (best friends forever), jij lieve grote zus, jij dappere, stoere en mooie meid, al dié prachtige herinneringen helpen ons om met dit enorme verdriet om te gaan.

Hartverwarmend was ook uw steun, uw medeleven, uw begrip voor de situatie, uw kaartje, uw kadootje, uw liefde en bovenal uw gebed tijdens de ziekte en na het overlijden van Eva afgelopen jaar. Een muur van gebed stond om ons heen en heeft ons elke dag opnieuw kracht gegeven om samen met Eva te vechten tegen haar ziekte kanker. Dank u wel daarvoor.

Op jouw vraag Eva: zullen jullie mij niet vergeten? kunnen we zeggen uit het diepst van ons hart: Nee meisje, lieve Eva, jou vergeten doen we nooit. Je hebt een plek in ons hart, voor altijd en eeuwig!

Papa, mama, Sven en Amy

Eva met haar Best Friends Forever (BFF)

Eva met pony Victor

Eva met Cavia Snoopy

Laat een bericht achter, klik op ‘comments’

13 Responses to “We zullen je nooit vergeten Eva …”

 1. Anja van der Oest zegt:

  Lieve Mirjam, Wim, Sven en Amy,

  op deze dag ben ik in gedachten nog meer jullie nabij en wil graag dit gedicht van Nel Benschop meegeven uit Verborgen Bloemen:

  Wie geurige rozenolie wil bereiden,
  Hij plukt de roos en kneust de blaadjes stuk.
  Er is geen liefde denkbaar zonder lijden,
  En pijn is vaak de prijs voor geluk.

  Het diepste verdriet wordt dikwijls verzwegen,
  Voor ‘t diepste geluk schieten woorden te kort;
  Wij zijn met ons diepste verlangen verlegen
  Waar het liefste bezit slechts herinnering wordt.

  Veel sterkte en Gods nabijheid gewenst

  Anja en Johan

 2. Tessa Vugts zegt:

  Lieve Mirjam, Wim, Sven en Amy,

  alweer een jaar geleden dat de wensvervulling van Eva was. Een heel bijzondere, niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als vrijwilliger van Doe Een Wens. Ik was dan ook even ontroerd door de prachtige brief die jullie mij geschreven hebben. Duizend maal dank daarvoor. Het is fijn om te weten dat jullie nog veel aan deze prachtige dag terugdenken.
  Eva zal altijd een bijzonder plekje hebben, bij vele mensen!

  Veel liefs,
  Tessa Vugts

 3. Rein (& Ilse) zegt:

  Hallo lieve vrienden,
  morgen is het weer Pasen – sinds vorig jaar gaat onze Paasgedachte vooral naar de dappere Eva. Haar positiviteit is een voorbeeld voor iedereen ! Met haar steeds in gedachten kunnen we SAMEN alles aan – vanuit Kalmthout een zonnige Pasen toegewenst.

 4. Anita zegt:

  Lieve Wim, Mirjam, Sven en Amy en familie

  In gedachten ben ik bij jullie en leef met jullie mee. Ik denk nog vaak terug aan jullie Eva en natuurlijk aan jullie allemaal. Wat zal het stil zijn zonder jullie lieve Eva, wat zullen jullie haar ontzettend missen.
  Heel veel Sterkte en Kracht gewenst, voor nu en voor
  in de toekomst.
  Liefs Anita van Nielen

 5. Els van Vliet zegt:

  Lieve Familie,
  Al weer een jaar,zo zonder Eva,maar wel in je hart.
  Ook ik denk nog vaak aan haar,als ik Sven en Amy zie moet ik altijd even aan hun grote zus denken,veel sterkte vandaag!
  Els van Vliet

 6. Oom Gerard en Tante Toos zegt:

  Lieve families van Beuzekom en Maas, nogmaals willen we jullie allemaal
  veel sterkte toewensen in deze extra moeilijke dagen, we hopen dat jullie met de vele mooie herinneringen verder kunnen Lieve groet voor allemaal.

 7. pien zegt:

  Ik weet nog dat ik vanaf afdeling Zuid2 uit het raam keek en Eva dolblij in de “tuin” zag toen haar hond voor het eerst op bezoek was. Ik had haar amper uit bed gezien, maar nu genoot ze. Ook herinner ik me het waterfeest op de afdeling nog goed, Eva was wel te moe om mee te doen, maar Sven en Amy deden wel mee. Ook hebben we (helaas te) vaak gekeken naar het schitterende hart op het plafond op de afdeling radiologie. Hij hangt er nog steeds! Een echte Eva!

  We denken aan jullie vandaag en ook al zijn jullie niet van de kaarsen, wij steken er een extra op vandaag! Voor onze kanjers!

  Groeten uit Breda

 8. Aartje van der Lee zegt:

  Lieve mensen, alweer een jaar, nog maar een jaar geleden, in gedachten veel bij jullie,sterkte en ook een “goede”dag toegewenst met al jullie familie vrienden en kennisen morgen.

  Een groet vanuit Hagestein

 9. Ruud Dorinda en Joshua zegt:

  Alweer een jaar dit enorme gemis voor jullie…maar ook een jaar dichter bij het weerzien van jullie Eva bij God!
  Ook wij vergeten Eva niet, ze was een inspiratie met haar standvastige geloof in haar Hemelse Thuis!
  We hopen dat jullie prachtige herinneringen op kunnen halen met iedereen die van Eva hield morgen en dat jullie elkaar zo kunnen troosten en een lach op het gezicht kunnen geven…
  een troostende knuffel van ons en liefs uit San Diego, Ruud & Dorinda

 10. Trudy en Hans Meijer zegt:

  Toen Wim en Tine hier vorig jaar waren hebben we veel voor Eva gebeden ook al kenden wij haar niet zij was een sister-in-Christ.
  Het is morgen 1 jaar geleden dat zij overleed en willen jullie laten weten dat we God willen vragen ook nu weer steeds dichtbij jullie te zijn.
  God is goed!
  Warmest wishes, Hans en Trudy

 11. Monique den Hartog zegt:

  In het Kontakt net jullie bijzondere gedenkadvertentie voor Eva zitten lezen met tranen in mijn ogen en brok in mijn keel! Mooie dappere meis die Eva van jullie!! Alweer een jaar verder…..jullie alweer een jaar zonder die prachtige meid. Dapper hoor al die keren dat jullie “gewoon”meededen aan activiteiten in en om Nieuwpoort met Amy en/of Sven!! Heel vaak aan jullie en Eva gedacht!
  Allemaal heel veel sterkte deze dagen van herinneringen en ook voor de toekomst!
  Arie Monque Jordy en Dyon den Hartog

 12. Oma en Opa maas zegt:

  Ook voor altijd in ons hart en in onze gedachten.
  Opa en oma maas

 13. Anita zegt:

  Lieve Mirjam en Wim

  Keek even om het hoekje naar Eva , met een glimlach en met een traan.
  Kom daarom een knuffel brengen zaterdag maar ook 1 halen !

Laat uw bericht achter