Pasen 2013 – Jezus leeft!

geschreven met Pasen 2009

6 Responses to “Pasen 2013 – Jezus leeft!”

 1. Martin Padmos zegt:

  Voor eeuwig een getuigenis, Hij leeft!! Eva brengt ons nog steeds Zijn Evangelie, Hij leeft!! Martin Padmos, voorheen godsdienstleraar, nu pastoraal medewerkerk in de PKN.

 2. verdrietig wat er met jullie EVA is overkomen
  maar {mooi} om te zien hoe jullie je rouw verwerken en met andere delen dat heel bie zonder nog heel veel sterte

 3. Nathalie van Westerop zegt:

  Sorry Mirjam dat ik Inge schreef! Dat is niet goed gegaan. Vrienden van ons heten Wim en Inge dus heb ik per ongeluk automatisch blijkbaar gedaan…

 4. Nathalie van Westerop zegt:

  Lieve Wim, Inge en kids,
  Ook ik las jullie verhaal in de visie. Wat een moeilijk, kwetsbaar, dapper en liefdevol verhaal! Wat zullen jullie Eva missen ondanks dat je weet dat je haar weer gaat zien en ze op de beste plek is waar ze maar zijn kan!
  Ik heb onlangs een kindje verloren met 19 weken zwangerschap. Ons vierde kindje. Onze vierde knul. Wij kregen toen van iemand een boek ; De jongen die in de hemel was. Van Todd Burpo. Kennen jullie het boek? Wat een kostbaar geschenk van onze Hemelse Vader. Ik zou hem jullie graag willen toesturen. Het is een waargebeurd verhaal en is zo, zo bemoedigend, liefdevol, hoopvol!
  Als jullie willen mag je je adres naar me mailen dan stuur ik het boek naar je op. Als je hem liever zelf koopt is het ook goed.
  Ik wilde het jullie graag laten weten. De schrijnende pijn gaat niet weg maar misschien verzacht het wel. Maar daar weten jullie al alles van als ik jullie verhaal zo lees. Onze Hemelse Vader is met jullie!
  Liefs, Nathalie van Westerop

 5. Arie zegt:

  Hier de uitzending van 1st Paasdag 31 Maart 2013 http://tvblik.nl/nederland-zingt/wim-en-mirjam-van-beuzekom

 6. Drewes Kooi zegt:

  Beste Wim, Mirjam en kinderen van Beuzekom,

  In de visie las ik van het verhaal van jullie over de ziekte en het sterven van jullie prachtige dochter. Het heeft me diep geraakt en ik kon het niet droog houden.
  Om je kind te moeten overleven lijkt me heel erg. Zelf vader van 2 kinderen van 23 en 17 jaar, respectievelijk een dochter en een zoon, kan ik mij voorstellen wat jullie hebben doorgemaakt. Ik houd zielsveel van mijn kinderen, daarom juist kan ik me jullie pijn goed indenken. Het zou best eens kunnen zijn dat jullie het nu nog erger meemaken en alles helemaal opnieuw beleven. Ik wens jullie God’s zegen en Zijn geweldige kracht in deze moeilijke Paasdagen en in de periode die erop volgt. Dat Hij zijn armen om jullie gezin zal leggen en jullie zal dragen.

  Hartelijke broedergroet,

  Drewes Kooi

Laat uw bericht achter