Thuis met een fijne uitslag

Gisteren aan het einde van de middag is Eva weer thuis gekomen nadat we eerder op de dag naar Amsterdam waren geweest voor een PET-scan. Eva haar bloedwaarden waren zo goed gestegen, zodat ze geen transfusie meer nodig had en voor onbekende tijd naar huis kon, ook voor de artsen een ongekend snel herstel na een zo zware Chemokuur.
Ingepakt en ingespoten met radioactieve suikers wordt Eva door de Scan gehaald

Ingepakt en ingespoten met radioactieve suikers wordt Eva door de PET-scan gehaald

Wauw, als je dan toch een keer in een ambulance moet, dan maar in eentje die echt vet cool is!

Wauw, als je dan toch een keer in een ambulance moet, dan maar in eentje die echt vet cool is!

Vanmorgen was er sneller dan verwacht een belletje van “onze” oncoloog, die ons informeerde dat er op de CT-scan niets meer zichtbaar was van de kankertumoren bij Eva, en dat er op de PET-scan van gisteren een minimaal stipje zichtbaar was, het was ook voor de artsen de beste Scan ooit bij Eva, en dat is natuurlijk een fantastisch resultaat na deze zware kuren van de afgelopen weken!
Wel is het zo dat er tijdens het Artsen overleg is besloten dat er ook tijdens de komende 3 a 4 weken van bestralen wel moet worden doorgegaan met Chemotabletten ( vloeibaar via de sonde) en dat Eva ook nog 1 keer een Chemobehandeling krijgt op de Poli, dit omdat er toch vanuit gegaan wordt, dat de kankertumor zich ook weer snel gaat herstellen, ook wordt er al maandag in plaats van dinsdag begonnen met bestralen, ook dit weer om geen tijd te verliezen, Eva is zo snel aan het herstellen, en daardoor zouden ook de kankercellen eventueel weer kunnen gaan groeien, en dat willen de artsen hoe dan ook voorkomen.
Grote open vraag blijft nu, of er een beenmergtransplantatiedonor gevonden gaat worden, en of de tumor niet weer groeit, want dan kan er geen Chemoboost en transplantatie plaatsvinden, maar goed, daarop blijven wij toch positief  vertrouwen dat dit wel gaat gebeuren.
Voor nu natuurlijk een heel fijn resultaat, en daar zijn wij heel dankbaar voor, wat voelt dit als een opluchting, na alles wat we de afgelopen weken hebben moeten doorstaan, God onze Vader kiest voor ons een moeilijke, maar  tegelijkertijd ook een wonderlijke weg, Hij houdt zijn woord, en laat ons niet in de steek, en beloond ons (soms wankelend) vertrouwen met resultaten waar we zelfs niet meer van durfden dromen,  DANK U WEL HEER voor zoveel liefde voor ons gezin
Wim

Comments are closed.