vandaag voor de 6e keer bestraling met Chemo onderhoudskuur

Vandaag is Eva samen met Mirjam voor de 6e keer naar Het Erasmus ziekenhuis geweest voor een bestralingsbehandeling, en zijn er uiteraard weer bloedwaarden gemeten, die gelukkig nu weer op een goed niveau waren, dus kon er direct een Chemospoeling op de Polikliniek van het Sophia kinderziekenhuis achteraan.

Zoals ik al eerder vermelde, is deze Chemo behandeling tijdens de weken van het bestralen ( totaal 18 keer) een preventieve behandeling ter voorkoming dat de kankertumoren zich ook kunnen herstellen en zelfs mischien weer zouden kunnen gaan groeien. Omdat deze Chemo onderhoudskuur vaak ernstige reactie oplevert, moest Eva wel nog 2 uur “nablijven”, maar dit viel bij haar gelukkig reuze mee, dus mocht ze op tijd weer mee naar huis.

Een klein feestje thuis is toch een feest!

Een klein feestje thuis is toch een feest! Sven ontbreekt, want die nam de foto

Deze week gaan we nog 3 keer voor de bestraling naar RotterdamĀ ( vrijdag valt uit) en de verdere Chemobehandeling wordt nog gepland, al met al ziet het er dus naar uit, dat we ook deze komende week weer rust krijgen en zodoende energie kunnen verzamelen voor de tijd die hierna gaat komen, hoe en of dat allemaal door kan gaan is nog helemaal onzeker, toch geeft de huidige situatie ons weer vertrouwen dat het kan, ineens besef je hoe waardevol thuis zijn is, even bezig kunnen zijn met de dagelijkse dingen, en even geen overnachtingen in het ziekenhuis, we zijn hiervoor heel dankbaar en kunnen niet genoeg vertellen dat ons dit allemaal door God onze Vader wordt gegeven, en wil als afsluiter mee geven dat zelfs de kleinste dingen in uw leven ook door hem worden geregeld, geef Hem daarom dagelijks hiervoor de eer die dat verdiend, ook wij vergaten dat voorheen maar al te vaak, toch blijft Hij ons trouw en geeft ons iedere dag weer toekomst!

Wim

Comments are closed.