Eva is niet meer bij ons

Hoe vertel je de wereld dat je pas 12 jaar jonge dochter is overleden? hoe vertel je de wereld dat Eva klaar is met vechten? hoe vertel je de wereld wat voor onvoorstelbaar vreselijk nieuws je hebt?

Vandaag, vrijdag 9 april, na nog bijna 2 hele mooie dagen van thuis mogen zijn met elkaar, is Eva rond het middag uur in onze handen overleden, samen hielden Mirjam en ik haar vast, samen voelden we haar laatste energie verdwijnen, en moedigden haar aan te sterven, om rust te vinden en voor eeuwig bij haar “nieuwe” vader in de hemel te zijn.

Deze 2 dagen waren heel bijzonder, we deelden deze tijd met vrienden en directe familie, hadden onvoorstelbare momenten, leerden zelfs in de laatste uren Eva nog beter kennen, toch is het iets definitiefs, en laat het zich nu althans, niet even omschrijven.

Samen met de uitvaartbegeleiding heeft Mirjam Eva afgelegd en aangekleed, Eva ligt nu in haar eigen bed boven bij ons thuis, gewoon mooi om te zien, zelfs met een tikje ondeugende blik. Het is fijn om zo de komende dagen het afscheid beter te kunnen verwerken.

Komende dagen kunnen vrienden van ons gezin iedere middag na 14.00 uur langskomen om samen te praten over Eva en alles wat wij willen of kunnen delen over haar

Condoleren zal a.s donderdag avond zijn, en wij gaan haar vrijdag 16 april na een kerkdienst begraven, verdere info volgt.

Het lukt mij nu niet verder te schrijven, schrijven zoals ik dat graag deed, gewoon omdat er teveel mensen langs komen en omdat ik helemaal leeg ben van alles wat er is gebeurd de afgelopen 10 maanden

Eva is nu genezen, en voor altijd Bij God onze Vader, bedacht me, dat niet alleen wij mensen,  maar dat zelfs de dieren verdrietig zullen zijn, want een grotere dierenvriend als Eva bestond er niet,

Wim

Condoleance register

Hieronder kunt u indien u dat wenst een persoonlijk bericht of een herinnering aan Eva achterlaten. Klik daarvoor op “comment” hieronder.

274 Responses to “Eva is niet meer bij ons”

 1. Marlon Bouwman zegt:

  Hallo familie van Beuzekom

  Ik heb jullie interview gelezen in de visie, ik vind het heel erg wat er is gebeurd ook al is het een tijdje geleden maar niet te laat om te zeggen dat ik met jullie mee leef. Ik zal voor jullie bidden. Het is ook niet te laat om dit bericht te sturen, ik vind het knap en mooi dat jullie dit op een site hebben gezet. Ook sterkte in deze tijd vooral omdat het Pasen is.

  Groeten Marlon Bouwman (15)

 2. Carolien Klein zegt:

  Lieve familie Van Beuzekom,
  We hebben elkaar gesproken op de herdenkingsbijeenkomst in het Sophia. Sindsdien heb ik een paar keer geprobeerd jullie een mailtje te sturen naar de door jullie opgegeven adressen, maar deze krijg ik iedere keer retour. Ik wil jullie graag, samen met de ouders van o.a. Djé, uitnodigen voor een afspraak. Willen jullie via mail contact met mij opnemen?
  Lieve groeten,
  Carolien Klein (moeder van Marco)

 3. sybe zegt:

  ik vind het heel erg voor jullie
  maar ze is nu in de hemel

  xxx sybe harinsma

 4. Cors en Betsie Slob zegt:

  Lieve familie van Beuzekom.

  Hoe gaat het? Alweer een maand geleden dat jullie afscheid moesten nemen van jullie dochter.
  weet dat jullie altijd een open deur vinden, als jullie behoefte hebben om te praten, wij hebben ook nog een mooie herinnering aan onze dochter in de vorm van een boek, heel fijn voor Sven en Amy en voor jullie als ouders, misschien hebben jullie dat zelf al bedacht, maar ik moest dit even kwijt. We bidden voor jullie, echt, we hebben God’s hulp zo nodig, anders is het bijna niet te dragen. Heel veel sterkte van cors en betsie slob.

 5. Mirella Verbaas zegt:

  Lieve familie Van Beuzekom,

  Wij kennen jullie niet persoonlijk, maar hebben jullie wel eens gezien op 2 KG Zuid, waar onze 3 jarige zoon Aidan van oktober tot en met december 2009 heeft gelegen ter behandeling van Burkitt lymfomen in de buikholte.

  Wij zagen Eva´s naam regelmatig op het bord staan, maar kennen jullie dappere dochter alleen van jullie prachtige, emotionele dagboek. Meerdere keren heb ik jullie berichten gelezen, en ik was dan ook enorm geschokt van het toch nog plotselingen overlijden van jullie meisje. Ik bewonder jullie kracht en doorzettingsvermogen, met name die van jullie moedige Eva. Ik vind het vreselijk dat het niet zo heeft mogen zijn, maar ik troost me met de gedachte dat ze in de hemel in goede handen is, en bovenal geen pijn meer heeft. Ik ben overtuigd van een leven na de dood, en dat liefde de dood overstijgt. Liefde is grenzeloos, en daar kan de dood niets aan veranderen.

  Allemaal heel veel kracht gewenst om het (fysieke) verlies van Eva een plekje te geven.

  Xander, Mirella, Zoe & Aidan (uit Amersfoort)

 6. selena (een vriendin van sem) zegt:

  lieve familie van beuzekom
  ik vind het heel erg zielig voor jullie dat Eva is overleden.
  ik vind het wel heel mooi hoe jullie zo sterk in het geloof blijven staan en ook op God vertrouwen.
  ik bid voor jullie en ik ben zo trots op jullie dat jullie ook weten en vertrouwen dat Eva bij onze Vader en Vriend is in de hemel.
  ik wens jullie veel sterkte in deze zwaren en moeilijke tijd

  selena
  ps:ik hoop dat jullie mijn kaart ook ontvangen hebben

 7. Familie den Boer zegt:

  Wij willen jullie heel veel sterkte
  wensen in deze moeilijke tijd.

  Familie den Boer

 8. Fam.Borst zegt:

  Heel veel sterkte met deze moeilijke tijd….,,

 9. Jacolien mama van Cas van Dam zegt:

  Lieve Ouders van Eva,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dappere dochter Eva.

  Ik heb jouw, Mirjam, een paar keer gesproken in 2 zuid. Wat kan er dan een hoop veranderen in een korte tijd. Ik kwam per toeval op jullie site terecht. Wat mooi hoe jullie dit gebracht hebben.
  Wij denken aan jullie en willen jullie veel sterkte toewensen.
  Eva heeft nu rust gekregen bij Onze Lieve Vader in de Hemel. Daar heeft ze het goed. Geen pijn meer. Dat geeft een hoop rust.
  Maar jullie zullen Eva hier op aarde moeten missen en dat lijkt me zo moeilijk. Wij weten zelf ook niet of onze Cas beter mag worden en hebben hier ook wel eens aan gedacht. Maar dat wil je dan snel vergeten en hoopt op een goede afloop.

  Wij wensen jullie alle kracht toe en Gods zegen,

  John, Jacolien Joleyn, Thom, Maureen en Cas van Dam (2 zuid km 2347)

 10. mijnie zegt:

  beste familie van Beuzekom,

  gecondoleert met het verlies van eva

  heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

 11. F.Bakker-van Helden zegt:

  Heel veel sterkte gewenst voor nu en in de toekomst.

 12. Anita zegt:

  Beste mensen, zelf hier in Dedemsvaart, waar we jullie niet persoonlijk kennen, hebben we met jullie meegeleefd. Via Sem hebben we als zondag school de web berichten hier en daar gevolgd en voor jullie gebeden. Heel veel sterkte nu jullie Eva moeten missen! Ik bid jullie Gods heilrijke troost toe.

 13. Elizabeth Visser zegt:

  Beste familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Eva.
  Gods zegen, sterkte en nabijheid toe.

  Elizabeth

 14. Maarten Visser zegt:

  Beste Familie van Beuzekom,

  Gecondoleerd met Eva
  Gods kracht in deze moeilijke tijd

  Maarten

Laat uw bericht achter