Eva is niet meer bij ons(2)+link naar rouwkaart

Hoe vertel je de wereld wat er na het overlijden van Eva allemaal moet gebeuren?, hoe vertel je de wereld over al ons verdriet?, hoe vertel je de wereld, dat ze Eva nooit, en dan ook nooit mogen vergeten?!

Een glimlach om nooit te vergeten!

Een glimlach om nooit te vergeten!

De afgelopen dagen na het overlijden van Eva zijn voor ons moeizaam, maar tegelijkertijd ook heel bijzonder, samen met vrienden van ons gezin praten over Eva is heel fijn, het geeft rust, en juist nu kan je de mensen waar je echt om geeft, nog beter laten ervaren wat een super meid onze Eva is.

Onze brievenbus ontploft, wat een steunbetuigingen, en wat een positiviteit. Ook de site wordt tussen de 4 en 8000 keer per dag bekeken, en de vele condolance berichten die u kan achterlaten zijn stuk voor stuk hartverwarmend, en ervaren wij als heel persoonlijk.

Wij hebben voor het afscheid van Eva een bijzondere rouwkaart gemaakt, een moeilijke opgaaf om dit met de naam van je eigen kind er op te moeten doen.  Inmiddels zijn de kaarten op de post, en is er voor iedereen die geen kaart ontving, hierbij een link om deze te kunnen bekijken of printen:  WWW.EVAVANBEUZEKOM.NL .

Wel willen wij nogmaals iedereen die gaat komen voor de condoleance of de dienst van woord en gebed / begrafenis,  echt heel dringend vragen de vervoers en parkeer adviezen te respecteren!!!!, spreek samen af, en als het even kan geen auto, maar gewoon fietsen, anders zal er zeker na de kerkdienst, richting de begraafplaats een chaos kunnen ontstaan, wat we uit respect voor Eva toch echt moeten voorkomen.(alstublieft houd u hier aan!)

Eva is thuis en ligt opgebaard in haar eigen bed,  op haar eigen kamer, voor ons een fantastische manier om ieder moment van de dag bij haar lichaam te kunnen zijn, en afscheid te kunnen nemen, iedereen ervaart dit op zijn eigen manier, soms met verdriet, maar heel vaak met een glimlach.

De liturgie voor de kerkdienst is als raamwerk gereed, ook hierin willen wij de eer aan God onze Vader geven, het is zo dubbel, zo onnatuurlijk, dat Eva maar 12 jaar mocht worden, wat een pijn doet het verlies van je eigen kind, iedere vezel in mijn lijf voelt ellendig, maar…Eva leeft nu bij haar “nieuwe” Vader in de hemel, zonder pijn en zonder verdriet en voor eeuwig! die gedachte maakt het voor mij als mens op dit moment van groot verdriet, acceptabel.

Onverminderd staat de deur voor vrienden van ons gezin open na 14.00 uur, donderdag kan dit van 11.00 tot 14.00 uur

Ook het condoleance register onderaan, wat u in kunt vullen via comments, blijft gewoon open.

Tijdens bezoek aan de condolance en / of de kerkdienst kunt u een gift geven voor KIKA (kinderenkankervrij) er staan 2 collecte bussen, hiermee geven we een toekomst aan ouders en kinderen die nog wel moeten vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte, alvast bedankt!

Fijn en echt heel bijzonder om te ervaren, dat er zoveel mensen om ons heen staan, ons steunen, en  voor ons bidden als wij het (even) niet kunnen.

Wim

14 Responses to “Eva is niet meer bij ons(2)+link naar rouwkaart”

 1. Leen Breedveld zegt:

  Beste familie, ook op deze voor mij zo betekenisvolle dag ben ik in gedachten bij jullie. De moeilijkste dag ongetwijfeld omdat het voorlopig zo definitief is. In een “ambtelijke” gebedsgroep in Rotterdam hebben we intens meegeleefd en gebeden. Heel veel sterkte toegewenst. (Fil. 3:20+21)

 2. Bram & Nel v. Middelkoop zegt:

  Lieve fam. Beuzekom,
  Heel veel sterkte de komende tyd. Wij denken heel veel aan jullie.

 3. Johan en Petra Terlouw zegt:

  Hoi Wim, Mirjam, Sven en Amy en verdere familie

  Wat een getuigenis geven jullie zeg!!
  We wensen jullie een hele gezegende dienst toe waarbij God groot gemaakt mag worden en waarin jullie liefde voor Eva gezien en gehoord gaat worden.

  God zal jullie helpen en troosten.

  Groeten van ons

 4. Gery den Duijf zegt:

  aan Eva

  Jouw naam betekent in het Hebreeuws “het leven gevende”, dat lijkt haaks te staan op wat er nu gebeurt, maar ook tussen hemel en aarde met al die prachtige sterren aan de nachtelijke hemel, ook nu zul je weer mogen doen wat bij die prachtige naam van jou hoort. Veel goeds op je reis, lieve meid

  voor je papa Wim, mama Mirjam, broer Sven & zus Amy wens ik Vrede,
  Amen (Het-zij-zo).

 5. Fam. van der Vlies zegt:

  Beste Familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve kind en zus.
  Ik stel mij voor dat de Here God het wel fijn vindt dat er ook kinderen in de hemel zijn.
  Bedankt voor jullie getuigenis en heel veel Sterkte.
  Ik bid dat onze God elk moment bij jullie zal zijn.

 6. Hans Aarse en Hans van Gameren zegt:

  Beste Wim en familie

  Langs deze weg betuigen we onze welgemeende deelneming met het overlijden van Eva. Wij behoren weliswaar niet tot jullie directe vrienden-of kennissenkring maar hebben de afgelopen maanden toch, met jou Wim, regelmatig over de situatie rondom Eva gesproken tijdens onze zakelijke ontmoetingen en elkaar zodoende op een andere manier leren kennen. Wij wensen jullie allemaal de onmisbare kracht en troost toe om dit enorme verlies te kunnen verwerken. Ook voor de komende dagen waarin condoleance en begrafenis centraal zullen staan wensen we jullie alles wat nodig is.

  Met deelnemende groet
  Hans Aarse en Hans van Gameren

 7. Ina Angenent, Nico Roest zegt:

  Familie van Beuzekom,

  Wij wensen u heel veel sterkte met het verlies van uw dochter en zusje Eva.

  Ongelooflijk wat een enorme strijd heeft uw dochter gestreden, samen met u.

  Regelmatig hebben wij uw site bezocht en ons verbaasd hoe mooi u alles heeft kunnen bewoorden. Het moet een grote steun voor u zijn dat er zoveel mensen met u meeleven.

 8. Willian de Pender zegt:

  Wat hebben wij het bijzonder gevonden dat jullie samen met Eva zo positief in het leven stonden. Ook al is het voor haar maar ook voor jullie zo’n zware weg geweest.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en onze gebeden gaan naar jullie uit.

  Groeten,
  Wilco en Willian de Pender

 9. Herman Boon zegt:

  Lieve Wim en Mirjam

  Ik heb gehoord van het overlijden van Eva.
  Wat een verdriet, maar gelukkig weten we waar ze is. Joh 14:2-3
  Jezus zegt daar: Waar mijn vader woont zijn vele huizen. Als dat niet zo was zou ik het u wel gezegd hebben. Ik ga er nu heen om alles voor Eva in orde te maken. Wanneer ik daar mee klaar ben, kom ik terug om Eva op te halen. Dan mag ze voor altijd bij mij zijn.

  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende dagen.

  Met een dikke Knuffel van mij ook voor Sven en Amy.

  Groetjes Herman Boon

 10. Lucia van Vugt zegt:

  Lieve Wim en Mirjam.

  Ongelofelijk zwaar om afscheid van je kind te moeten nemen. Fijn dat ze nog even thuis kon zijn. Even het gezin bij elkaar met een lach en een traan. De website is een geweldig middel om iedereen op de hoogte te houden. Dat hebben jullie fantastisch mooi beschreven. Elk sprankje hoop en de positieve benadering van dit alles konden jullie beschrijven.
  Wij wensen jullie alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.

 11. Familie Jopse zegt:

  Lieve familie,

  Van een afstandje hebben wij de situatie van Eva gevolgd! Met heel veel respect en bewondering hoe jullie alles hebben doorstaan! Eva was echt een vechter! Voor de komende tijd wensen wij julie heel veel sterkte!!

  Eva is nu Veilig in Jezus armen!!

  Familie Jopse
  Kruiningen

 12. Martien van den Pol zegt:

  Wim en Mirjam,

  Zojuist hoor ik pas dat Eva is overleden. Veel sterkte deze dagen en de komende periode.

  groet,

  Martien van den Pol

 13. Juliette Hartmans-Deleu zegt:

  Lieve mensen, wat een intens verdriet….we hebben zo met jullie meegeleefd, dankzij alle mooie, dappere woorden! Jullie zijn samen met Eva dit gevecht aangegaan en helaas verloren…..
  We wensen jullie veel sterkte toe….en bidden dat God jullie de kracht mag geven om het gemis van Eva te kunnen dragen…
  lieve groeten van Juliette

 14. marja den braber zegt:

  Wat een prachtige site en wat mooi geschreven . huilend gelezen. Wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Eva, jullie prachtige dochter.

Laat uw bericht achter