Liturgie

Liturgie dienst Woord en Gebed – 16 april 2010.pdf

Vandaag geen lang verhaal, vandaag geen informatie over hoe het gaat met “onze” Eva, vandaag en morgen alleen de mogelijkheid voor iedereen om bij ons te zijn tijdens de kerkdienst en de begrafenis     (al is het maar digitaal)

Geef door aan iedereen wat wij samen met Eva aan de wereld zouden willen zeggen! Vertel de wereld over haar eeuwige toekomst bij haar “nieuwe” Vader!

Wim

Uw condoleance is  mogelijk via een klik op Comments

18 Responses to “Liturgie”

 1. Anoniem zegt:

  Hallo Wim en Mirjam,
  Jullie kennen mij niet,maar ik heb over jullie verdriet gehoord.
  Dit is ongeveer een jaar geleden,van Annet de Kluiver.
  Zij vertelde mij jullie verhaal omdat er in ons gezin een paar
  maanden ervoor onze jongste zoon plotseling was overleden.
  Zij vertelde mij dat u veel troost ontving van uw Hemelse Vader,
  Dat deed mij goed,ons gezin ervoer het zelvde. Ik heb ook vaak
  voor jullie gebeden.
  We zijn nu weer een jaar verder en ik hoop dat jullie nog teeds de
  kracht van hem mogen ervaren.
  God is Goed, voor mijn vrouw en ik heeft het ouderwetse woord nogtans
  nieuwe waarde gekregen,ondanks alle pijn,radeloosheid,onbegrip en
  enorm veel verdriet,God is dichtbij,Hij troost en geeft toekomst.
  Gods zegen,Arie Groen.

 2. joep zegt:

  Het wordt stiller. Weet dat jullie ook nu niet uit mijn gebed en gedachten zijn. Juist nu wordt het zwaar. Hoop en bid dat velen jullie blijven steunen.
  Houd elkaar vast in de omarming van jullie liefhebbende Vader. Jp.

 3. jacob en marianne zegt:

  Vandaag met jullie meegeleefd om dit laatste moeilijke afscheid van jullie Eva. Heel veel sterkte om dit alles een plekje te geven.
  Want Eva was zo dapper en samen met jullie ging ze er voor,maar het heeft niet mogen helpen. Sterkte voor jullie allemaal.

 4. famhuijbregts v.d heiden zegt:

  Lieve Familie

  Heel veel sterkte in deze zware tijd put hoop en liefde uit jullie geloof en aan elkaar .

  Wij denken aan jullie.

  Frans Hannie en de kinderen.

 5. Anna Laura Visser zegt:

  Lieve familie van Beuzekom,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus. Persoonlijk heb ik haar niet gekend maar door de stukjes via deze site mocht ik meeleven en zat ik vaak met tranen in mijn ogen achter de computer. Ze heeft hard gevochten en tijdens dat vechten heeft ze mogen ervaren dat God bij haar was en haar kracht gaf om te vechten. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Denk vooral aan dit lied:

  Ze is thuis
  ze heeft een plekje in de hemel
  en ze vliegt met de vleugels van de tijd
  en ja ik weet, God zorgt voor haar.
  ja ik weet, ik zie haar gauw
  want ik ga naar huis
  -Thuis, Gerald Troost

  Gods zegen en ik bid voor jullie.

  Liefs Anna Laura Visser

 6. Ada de Heer zegt:

  Heel veel sterkte om dit afscheid te kunnen dragen. Er gaat een geweldige getuigenis uit van Eva en van jullie als ouders! Ik bid jullie de troost van Eva’s en ook jullie Hemelse Vader toe. Hij laat jullie niet los. Hij wijst jullie de weg, ook als het moeilijk is.

 7. Fred en Cornelia Duel zegt:

  Familie van Beuzekom.

  Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie dochter Eva.
  We wensen jullie van harte sterkte en Gods zegen toe.

  Fred en Cornelia Duel ( Groot Ammers )

 8. Willemijn zegt:

  want een mooie dienst vandaag,
  ik kan eva niet persoonlijk maar hebt het toch even op internet mee geluisterd…
  wat trekken jullie de jeugd goed mee, je wordt er bij stil gestaan dat jou leven zomaar kan stoppen maar ook dat er een hemelse vader is die jou helpt dat je altijd op hem kan bouwen…
  ook de klas van eva was aanwezig daar zitten christeijke als onchristelijke kinderen bij wat zou het toch aangrijpend zijn voor alle kinderen en iedereen mag nu weten dat er een vader is die eva thuis heeft geroepen en eva tot kracht en sterkte was maar nu vond dat zij bij hem moest komen daar zal ze het altijd beter hebben geen pijn, verdriet en angsten alles zal anders zijn in het eeuwige koningrijk ik wens jullie heel veel sterkte met het gemist van jullie dochter

  mvg Willemijn

 9. Gerard en Elly Niestadt zegt:

  Geen tranen en geen pijn meer voor Eva, want zij is nu veilig bij de Here Jezus, wij hebben grote bewondering voor de manier waarop zij samen met jullie de strijd gestreden heeft.Wij wensen jullie Gods kracht toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.
  Opwekking 429.
  God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie,
  Langs wegen die geen mens bedenkt, maakt Hij mij zijn wil bekend.
  Hij geeft elke dag nieuwe liefde nieuwe kracht.
  Als ik mijn hand in zijn hand leg,wijst Hij mij de weg.
  Wij bidden voor jullie.
  Elly en Gerard.

 10. Wolle + Babsi Steffens zegt:

  Liebe Mirjam, lieber Wim, lieber Sven und liebe Amy,

  wir danken euch dass wir uns von eurer lieben Eva bei euch zuhause verabschieden durften.
  Wir sind jetzt, da die Trauerfeier beginnt, in Gedanken bei euch und senden euch auf diesem Weg noch mal ganz viel Kraft auch diesen Tag heute durchzustehen. Unsere Herzen weinen……

 11. Astrid en Edward zegt:

  beste Wim, Mirjam en de kinderen
  Jullie hebben Eva ‘overgedragen’ aan haar Hemelse Vader. Het raakt me diep in mijn hart hoe jullie deze moeilijke weg samen met God doen. Er zijn veel mensen ‘aangeraakt’ en dat laat Eva na, zo jong maar zo groots.

 12. Fam. Jac.v.d.Wijngaard zegt:

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zusje Eva.

  Veel kracht en sterkte toegebeden als jullie haar morgen naar

  haar laatste rustplaats brengen. Fam. Jac.van der Wijngaard.

 13. Ben Ketting zegt:

  Wat een verdriet….Ik bid voor vrede en de rust
  van de Here Jezus in jullie huis en hart voor iedereen die van
  deze prachtige vlieger heeft gehouden.
  Meisje je bent nu vrij van je vermoeide geslagen lichaam.

  Respect voor jullie allemaal.

  Ben Ketting

 14. nette falkenburg zegt:

  Wat was ik zondagavond, toen ik de mail van Maria las, verbijsterd. En nog. Jullie zijn heel veel in mijn gedachten. Ik hoop zo dat je wens, Mirjam, je gebed dat Eva niet in angst zou sterven, uitgekomen is. Jullie schrijven dat jullie midden in het verdriet ook hele bijzondere momenten meemaken, eerst die laatse dagen met Eva, nu met allen die bij jullie leven horen. Ik ben er van overtuigd dat juist ook daarin de kracht en liefde van God zich vinden laat. Maar natuurlijk zijn er ook de vragen. Dit is zo’n immens, onbeschrijfelijk gebeuren. Maar dat je, juist in God verbonden blijft met Eva, dat geloof ik ook.
  Heel graag wil ik jullie spreken, maar deze week lijkt mij daarvoor te hectisch. Ik wilde heel graag naar de kerdienst komen, maar net vandaag is mijn auto kapot gegaan en weet ik niet hoe ik er moet komen. Vanavond probeer ik te komen, met de auto van mijn man. ik hoop dat het op tijd lukt.
  Voor nu, warme groeten
  nette

 15. Aart en Ella, Michael,Jeffrey zegt:

  lieve Wim & Mirjam, Sven en Amy,

  heel veel sterkte vandaag en morgen en voor in de toekomst!!
  onze gedachten zijn bij jullie!!

  liefs Aart en Ella

 16. Familie Maat zegt:

  Lieve Mirjan, Wim, Amy en Sven.
  Wat een verlies, dit verwachtte toch niemand toen Eva 10 maanden geleden ziek werd. Goed om te weten dat haar Hemelse Vader nu voor haar zorgt. We rouwen met jullie mee en willen er, ook na vrijdag, voor jullie zijn.
  Ik wil jullie graag een oud gedicht mee geven van Nel Benschop omdat ik zelf geen betere woorden kan vinden.

  A Dieu

  Je bent niet dood, de Heer heeft je geroepen
  bij Hem te wonen in Zijn glanzend huis
  Je hoeft geen rust en vrede meer te zoeken
  Je hebt ze nu, want je bent veilig thuis
  Je bent niet dood, je mag voor eeuwig leven
  je bent verlost van onvolkomenheid
  van pijn en van verdriet, God zal je geven
  een onbegrensd geluk in onbegrensde tijd
  je bent niet dood, maar ach ik zal je missen
  zoals een mens de meest geliefde mist
  de jaren van geluk zijn nooit meer uit te wissen
  en ik geloof: God heeft zich niet vergist!!

  Lieve groeten van
  Jacob en José Maat, Linda, Fianne, Bartjan

 17. Aartje van der Lee zegt:

  Heel veel sterkte vanavond als Eva het huis uit gaat, daarna bij het condoleren en morgen bij de begrafenis. En natuurlijk de tijd die daarna komt. En dan komt het pas, de stilte, de leegte, de verschrikkelijk pijn van het gemis. We zullen voor jullie blijven bidden. Heel veel sterkte.

  Aartje.

 18. Jaap en Barendina den Boer zegt:

  Gecondoleerd en wij wensen jullie veel sterkte.

  Jaap en Barendina den Boer

Laat uw bericht achter